dilluns, 22 d’octubre del 2012

Espirals de pernil dolç i formatge (i sobrassada)

L'actualització d'avui serà una mica "flash" i sobretot, molt visual. Serà un vist i no vist!
Com fer aquestes espirals (i com menjar-se-les! No en va sobrar cap).

Comencem

Ingredients:
· 1 pasta de full
· 1 paquet de pernil dolç
· 1 paquet de lonxes de formatge
· orenga
(pels de sobrassada: només cal 1 pasta de full i una tarrina de sobrassada).

Procediment:
- Per començar hem d'estirar la pasta de full. L'omplirem tota sencera de pernil dolç, a sobre hi posarem formatge i per damunt hi posarem orenga.
- Farem un "rollito" i ho tallarem a rodanxes de la mida d'un dit, aprox.
- Després ho pintem amb ou batut i ho coem al forn a 200ºC (prèviament preescalfat) durant uns 15min aprox.





Bon profit!! ^^

Això va ser, entre d'altres coses, el meu sopar de dissabte! Sento ser tan breu... Però estic molt enfeinada amb els informes de laboratori... Per sort ja acabo divendres! :D

PS: Me'n van sortir 24 de cada tipus

3 comentaris:

  1. Uiiiiiiiiiiiiiiiiii les faré molt aviat! Quan en Narcìs faci pasta de full, n'hi pisparé

    ResponElimina
  2. Una recepta molt senzilleta però molt resultona i molt bona!!
    ptns!!i molts ànims amb la feina q ja et queda poc!!

    ResponElimina
  3. uOh! Tenen una pintasaaaa!!! Provarem a fer-ho! ^^
    Ànims que ja et queda poc! I torna aviat! Què per a qui s'et troba a faltaar!! ^^
    Petonets!

    ResponElimina

Moltes gràcies per aportar el teu granet de sorra comentant el meu blog. És molt gratificant rebre aquestes petites recompenses ^^
Moltes gràcies per estar aquí, espero tornar-te a veure aviat! :D