dissabte, 22 de setembre del 2012

Quiche lleugera de ceba, carbassó i gambes

Feia molt de temps que volia fer una quiche.
La mare d'una amiga meva en feia sovint quan anava a veure-les a casa seva i des de llavors que em feia molta gola fer-ho, però encara no havia tingut ocasió.
Ara bé, com que volia fer-la per sopar i no volia que fos massa pesada, he suprimit la crema de llet per una mica de llet.
Així que avui presento el meu sopar!


Ingredients:

· 1 massa quebrada
· 100g de gambes pelades
· formatge ratllat
· 1/2 got de llet
· 1 carbassó
· 1 ceba
· 3 ous
· oli d'oliva, sal, pebre

Procediment:
- Per començar hem de preescalfar el forn a 180º mentre posem la  massa quebrada en un motlle rodó. Haurem d'estirar-la bé i punxar-la amb una forquilla per a que no pugi massa. Després haurem de coure la massa durant uns 5-10 min.
- Mentre la  massa quebrada es cou, hem de trossejar les verdures, salar-les i fregir-les una mica amb oli d'oliva juntament amb les gambetes.
- Seguidament haurem de batre els tres ous i salpebrar-los. Després hi afegirem el mig got de llet, les verdures i les gambes.
- Un cop retirada la massa del forn, hem de col·locar-hi la mescla feta anteriorment i per sobre hi posarem formatge ratllat en abundància.
- Finalment courem la quiche al forn durant 25min o bé fins que qualli.



Bon profit!!

4 comentaris:

  1. A nosaltres també ens encanten les quiches i amb aquest ingredients aquesta ha d'estar boníssima!!
    ptns!!

    ResponElimina
  2. BUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA que bona pinta te això!!!!!!! M'encanta i ni tan sols l'he tastat!

    ResponElimina
  3. Buenisimo y los ingredientes combinan a la perfección....tan solo me falta una cervecita y.........cena perfecta!!!!!
    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina

Moltes gràcies per aportar el teu granet de sorra comentant el meu blog. És molt gratificant rebre aquestes petites recompenses ^^
Moltes gràcies per estar aquí, espero tornar-te a veure aviat! :D