dimarts, 25 de desembre del 2012

Crema de xampinyons


Ingredients:
  • 1 ceba
  • 500 g de xampinyons
  • mantega, sal, pebre
  • 6 "quesitos"
  • 100 ml de crema de llet
Procediment:
  1. Per començar, tallarem la ceba en trossos irregulars i la courem amb una mica de mantega, ho haurem de salpebrar.
  2. Mentrestant, laminarem els xampinyons i els afegirem al recipient anterior.
  3. Quan la ceba i els xampinyons estiguin cuits, hi agregarem la crema de llet i els "quesitos" i ho batrem bé. Rectificarem la sal, si és necessari. Si queda espès s'hi pot afegir una mica d'aigua.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per aportar el teu granet de sorra comentant el meu blog. És molt gratificant rebre aquestes petites recompenses ^^
Moltes gràcies per estar aquí, espero tornar-te a veure aviat! :D