dimecres, 10 d’abril del 2013

Kiwi amb mascarpone

Fa temps, mentre fèiem neteja de trastos al terrat vaig trobar una recepta com aquesta en una revista de cuina. No era temporada de kiwis, però me la vaig apuntar mentalment per fer-la en un futur ja que m'atreia moltíssim tastar el sabor àcid del kiwi amb la textura cremosa i dolça del mascarpone.

Si la vostra mare us truca a última hora i diu que es presentarà amb una amiga a casa i us diu que no us preocupeu pel sopar que serà informal (truites) però us demana que feu un postre ràpid i senzill (i NO TENIU PASTA DE FULL! HORROR!) això us pot treure del pas! ^^

Ingredients (per a 5 copes):
  • Unes gotes de kirsch
  • 50 g de sucre blanc
  • 50 ml d'aigua mineral
  • 1 cullerada sopera de sucre glass
  • 250 g de formatge mascarpone
  • 50 ml de llet
  • 2 kiwis
Procediment:
  1. En un cassó hi posarem les gotes de kirsch, el sucre blanc i l'aigua. Ho courem, removent constantment, a foc lent durant uns tres minutets fins obtenir un almívar. Passat aquest temps ho treurem del foc i ho deixarem refredar.
  2. Un cop l'almívar s'hagi refredat, pelarem i triturarem el kiwi juntament amb l'almívar fins obtenir una crema fina.
  3. En un altre recipient haurem de mesclar el formatge mascarpone amb el sucre glass i la llet fins que ens quedi una crema densa. (Si voleu ho podeu fer amb una batedora per a que quedi líquid [la presentació quedaria en dues capes ben definides], però jo ho he fet manualment amb unes varilles per mantenir la cremositat del mascarpone)
  4. Per acabar muntarem les copes: primer repartirem la crema de kiwi al fons de la copa i al damunt hi col·locarem la crema de mascarpone. Llavors ho deixarem reposar a la nevera mínim una hora. Just abans de servir-ho, podem decorar-ho amb cereals, menta, xocolata...
Bon profit! :D

17 comentaris:

  1. hahaha! Si que és un horror sii! Quedar-se sense pasta de full! És tan resultona, queda tan bé! Pots fer-hi tantes coses... És una gran aliada!! Pero prenc nota d'aquests kiwis perquè tenen molt bona pinta! A més sóc fan número 1 de les receptes amb mascarpone!!! hehehe

    Molts petonets!

    ResponElimina
  2. Laia, aquesta presentació és genial!!! Quin luxe!!!

    ResponElimina
  3. Un postre sencillo y delicioso. Me ha gustado tu propuesta.
    saludos

    ResponElimina
  4. Delicioso postre, sencillo pero muy delicioso.Besos

    ResponElimina
  5. Aquesta és una recepta fàcil de fer i ha de ser boníssima! El kiwi és una fruita que m'encanta. petons

    ResponElimina
  6. El kiwi m’agrada molt i el mascarpone també, aquesta en una bona manera de tenir un postra diferent i molt bo
    Petons

    ResponElimina
  7. Como me cuesta un poco comer kiwis ya mismo me estoy apuntando la receta, porque de esta manera cualquiera se resiste...

    Qué chulas te quedaron las monas!!

    Bon cap de setmana!!

    ResponElimina
  8. Laia, pásate por mi blog que te he dejado un regalito. Enhorabuena.

    ResponElimina
  9. Moltes felicitats!! T'he atorgat un dels premis Best Blog!! (Xicuina)

    ResponElimina
  10. Una receta muy rica y blog fantástico.
    Con tu permiso me quedo de seguidora.
    Un fuerte abrazo

    ResponElimina
  11. Me encantan los postres ligeros y con fruta y queso me flipan!!! muy sencillo pero riquísimo, seguro que con unas fresitas también está de muerte!!!
    un besazooooo

    ResponElimina
  12. gracias por tu visita, veo muchas cosas ricas, bsts

    ResponElimina
  13. Enhorabona, tens un premi al meu blog!!!!
    Chus

    ResponElimina
  14. Aiii quina gràcia que m'ha fet el comentari de la pasta de full, i és que estem tan acostumats a ella!! A casa nostra ara ja pràcticament que sempre en tenim, s'ha convertit en un ingredient dels bàsics!
    De totes maneres al final et van quedar uns senyors postres!! :) També és xulo improvitzar a la cuina oi? a mi m'encanta!
    Petonets!

    ResponElimina
  15. que divertit, tenir una mare aixi de decidida.... es clar que amb aquestes llepolies que li prepares jo em presentaria cada dia a sopar.. bé algun dia passaria primer per la pastisseria ... pero ,ben pensat, perquè?

    ResponElimina

Moltes gràcies per aportar el teu granet de sorra comentant el meu blog. És molt gratificant rebre aquestes petites recompenses ^^
Moltes gràcies per estar aquí, espero tornar-te a veure aviat! :D