diumenge, 19 d’agost del 2012

Coca d'espinacs amb formatge de cabra

Divendres vaig arribar al pis d'en Jordi (Barcelona) amb un montón de menjar. Hi he de passar unes quantes setmanes ja que he de fer un curset per la universitat; com que es fa a Barcelona i dura tot el dia, era el més senzill per a tothom.
Així doncs, vaig arribar-hi amb una bossa d'1kg d'espinacs i 200g d'espàrrecs totalment descongelats (sí, evidentment havien sortit de casa completament congelats).
Per tant, fa dos dies que m'alimento exclusivament d'això XD Truites d'espàrrecs.. Truites d'espinacs... Entrepà amb espinacs...
I avui he optat per fer-me una deliciosa coca per acabar de gastar els espinacs! No ho he aconseguit, així que per demà m'hauré d'enginyar alguna altra recepta, hahahah.
Com que estic desesperada per gastar-los, no sé la quantitat (en grams) que hi he posat, per això, sentint-ho molt no donaré l'informació concreta i específica per fer la recepta...


Ingredients:
· 1 làmina de pasta de full
· 1 tomàquet
· 1 rulo de formatge de cabra
· formatge ratllat (emmental)
· espinacs
· un all

Procediment:
- Per començar estirem la pasta de full i la col·loquem sobre una placa de forn; aprofitem per preescalfar el forn a 180º.
- Després, hem de picar l'all i saltejar-lo en una paella amb els espinacs.
- Llavors, escampem amb generositat els espinacs sobre la pasta de full.
- Seguidament tallem unes quantes rodanxes de formatge de cabra i de tomàquet i les anem intercalant, per tenir-ho ben repartit.
- Finalment, ho cobrim tot amb una mica de formatge ratllat.
- Per acabar hem de posar la coca al forn procurant que es cogui per ambdós costats, durant uns 30min aproximadament (crec que hi he estat menys, no ho sé ^^" Estava atrafegada a la cuina descongelant el congelador i fregant-ho tot...).

Bon profit!

5 comentaris:

Cristina Perezfe ha dit...

UF!!! això deu estar bonissim!!!!

Montse Palau { entre núvols de cotó } ha dit...

Et sortiran els espinacs per les orelles... Hehehehehe molt bona pinta, si senyora!!! (sempre en pots regalar als veïns... :P) petons!!!

Miguel Hinojosa ha dit...

Me gusta...me gusta....otra forma de comer verduras de una manera genial!!!!!
Muy buena receta.
Besos
Miguel
lareposteriademiguel.com

Unknown ha dit...

Una recetuqui estupenda, sin duda. Lo que me da pereza es el horno en esta época, asi que habrá que dejarlo para cuando las olas de calor, sean olitas..jja. besos Acaramelada

Lídia ha dit...

M'estic posant al dia al bloc, i gràcies al teu comentari he descobert el teu!!!!
A mi m'encanten els espinacs i aquesta coca ha de ser deliciosa....
Saps que a més de la cuina tenim una cosa en comú? Formentera em té el cor robat! I des de fa uns anys una escapadeta no me la treu ningú!!

petonets
Cuina útil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...