diumenge, 2 de juny de 2013

Pa de pessic d'anís

Feia molt temps que vaig veure aquest pa de pessic al blog de na Cristina de Kanela y Limón (sí, ja sabeu que estic enamorada d'aquell blog! La majoria de les meves receptes les he tret d'allà).
La meva iaia fa una coca d'anís amb poma i sucre per sobre que sempre m'ha agradat i uns pastissets d'anís amb cabell d'àngel que em treuen l'alè. És per això que els postres que duen anís em duen bons records.
Per això, quan el papa ha insistit que volia alguna coseta per berenar, he hagut d'estrenar el motlle bundt :P i no he dubtat a fer aquest magnífic pa de pessic ^^


Ingredients:

  • 4 ous M
  • 100 ml d'anís
  • 50 d'oli d'oliva suau o de girasol
  • 250 ml de llet
  • 400 g de sucre
  • 400 g de farina de blat (ja sigui de rebosteria o de força, jo n'he posat de rebosteria)
  • 1 sobre de llevat
  • ratlladura d'una llimona
Procediment:
  1. Hem de batre, primer de tot, els ous. Sense deixar de batrem hem d'agregar la resta d'ingredients en l'ordre de la llista. Un cop la massa estigui llesta l'hem d'abocar en un motlle (Gros! Jo n'he fet servir un de tipus bundt) que haurem untat amb mantega.
  2. Llavors,  hem de coure-ho al forn, prèviament preescalfat, a 180ºC durant 45-60 min (jo l'he tingut 60min).
  3. Un cop estigui cuit, el treurem del forn i el deixarem refredar 15 min a sobre d'una reixeta abans de desemmotllar-ho.

                         
Bon profit! :D

13 comentaris:

Marina A.F. ha dit...

òndia, laia! Que bo! A mi encara no m'ha sortit mai bé, el pa de pessic autèntic. Veig que tu ja hi vas "suelta" ha ha. Petons

Fem un mos ha dit...

Deu queda molt bo amb el gustet de l’anís Ummm
Petons

Víctor Castillo ha dit...

Uf quin pa de pessic que t'ha quedat!
No te n'haurà sobrat pas un trosset, que em planto en un plis allà amb un cafetó...

Petonets!!

Mònica Tarradellas ha dit...

De tant esponjós sembla que hagi d'aixecar el vol! Preciós i suposo que encara més gustós! Una abraçada!

M Glòria ha dit...

És boníssim aquest coc, el gustet d'anis m'hi encanta. Jo hi poso un parell de cullerades de matafaluga i el gust d'anis encara és més "autèntic"
Ptnts
Dolça

Eva Macià ha dit...

Uooo això és un súper pa de pessic!! impressionant, altíssim i molt esponjós!! T'ha quedat genial XD

Bruixes a la cuina (Dolors) ha dit...

Quina passada!!! Esplèndid! I completament d'acord amb tu: l'anís queda genial a les masses fermentades! Ummm :)

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Laia; Un preciós i formidable pastís d'anís. Te'l "pispo", si? el pa de pessic és un encant si va barrejat amb l'anís, que a Badalona d'anís en sabem una estona tot plegat té que quedar meravellós.
Gràcies Laia per compertir-ho¡¡ :O) :O)

Núria ha dit...

Oooh que bo! i quins records...t'ha quedat genial el pa de pessic autèntic. M'ha agradat molt veure també el molinet de cafè, ja que a casa també en teniem un...hehe

Judzilla ha dit...

Laaaaiaaaa! Soc la Jud! Si, ara tinc blog! :D

Rondaré per aquí per donar-te la tabarra ^^

Un petonet!

Ana Blanca López ha dit...

Es una receta básica pero que no siempre sale bien. A ti te ha quedado bien esponjoso y rico
Blanca de JUEGO DE SABORES

Montse Riera ha dit...

Estàs feta una artista Laia!!! Te un aspecte exquisit!!! Petonets i ànims que ja falta poc :)

Carmeta Rusquilleta ha dit...

Que bo i que bonic t'ha sortit amb aquest motlle!! Petonets!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...