dimarts, 19 de juny del 2012

Coca de préssec rapidíssima

Avui en Jordi tenia gola de coses bones per berenar. Disposava de poc temps per fer alguna invenció, i tampoc tenia gaires coses per innovar i experimentar.
Així que aquest és el resultat: una coca de préssec boníssima i rapídissima!






Ingredients:

- una placa de pasta de full
- melmelada de préssec
- 3 porcions de préssec en almívar
- 1 ou

Procediment:
· Estirem la pasta de full amb un corró per fer la massa més fina. Com que és possible que pels extrems ens quedi lleugerament irregular i lletja, farem un plec cap endins. Per subjectar-lo el punxarem amb una forquilla.
· A continuació, estendrem per tota la superfície un parell de cullerades de melmelada de préssec fins tenir-ho tot cobert.
· Seguidament, agafarem les porcions de préssec en almívar i les anirem tallant a rodanxes per poder-les col·locar sobre la melmelada.
· Després pintarem els extrems de la massa amb un ou batut.
· Finalment ho courem al forn, prèviament preescalfat a 220ºC, durant uns 15-20min.


Bon profit! Vigileu que és addictiva! :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...