divendres, 8 de juny de 2012

Cupcakes salats de pebrot amb cobertura de tonyina

Fa un parell de dies una clienta de ma mare li va comentar que havia trobat una recepta boníssima. Ma mare, que és una fanàtica de la cuina, no va estar-se de preguntar quina era. I aquí la tenim! Una recepta de cupcakes salats de pebrot amb cobertura de tonyina. És una recepta per fer un entrant ben original.

                           

Ingredients (per fer 12 cupcakes):
~Massa:
- 1/2 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1/2 albergínia
- 50 ml d'oli (sense contar l'oli per fregir) [una miqueta menys 1/2 got d'oli]
- un bon polsim de sal per la massa i més sal per fregir
- 240g de farina [1 got ple de farina] 
- 2ous
~Cobertura:
- quatre cullerades de maionesa
- dues llaunes de tonyina

Procediment:
· Per començar tallem totes les verdures en dauets, les salem, i les fregim en una paella amb força oli. I ho guardem tot, oli inclòs.
· Preescalfem el forn a 180º.
· En un bol posem els 50ml d'oli i hi afegim, un a un, els ous barrejant constantment.
· Afegim la farina tamisada amb el llevat, també tamisat, i la sal.
· Introduïm les verdures dins la massa i ho mesclem bé.
· Les coem al forn durant 15min aproximadament. Per saber si la massa ha quedat cuita haurem d'introduir-hi un escuradents. Si surt net, ja ho podem treure del forn i deixar-ho refredar.
· Per fer la cobertura, simplement hem de mesclar la tonyina, esmicolada, amb les cullerades de maionesa. Ho haurem de deixar refredar una mica a la nevera per a que tingui més consistència.
· Jo he agafat una màniga pastissera per posar la cobertura per sobre les magdalenes i ho he decorat amb uns dauets de pebrot crus, un polsim de julivert i unes fulles d'enciam.

Bon Profit!



1 comentari:

Mònica Tarradellas ha dit...

Aquests també els provaré!!!Una abraçada Laia!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...