dijous, 27 de setembre del 2012

Albergínies farcides al microones

Necessitava menjar a casa albergínies farcides. Per això, he decidit posar-li solució XD.
La recepta és bastant fàcil de fer, però és molt important que les albergínies quedin ben cuites. Amb la carn picada que ens ha sobrat (en vam comprar una mica més de la que he escrit als ingredients) he fet mandonguilles amb salseta de tomàquet :)

En fi, aquí va la recepta!  


Ingredients:
· 3 albergínies mitjanes
· 500g de carn picada
· formatge ratllat (parmesà)
· 1 ceba
· 1 tomàquet
· oliva d'oliva
· sal, pebre negre, herbes de provença
(quan era petita ma mare hi afegia una miqueta d'arròs bullit, li donava molt bon gust!)

Procediment:
- Per començar netejarem i tallarem per la meitat les albergínies. Haurem de punxar amb una forquilla la seva carn blanquinosa amb una forquilla. Courem cada albergínia (les dues meitats) al microones durant cinc minuts a potència màxima. Haurem de vigilar que es coguin bé (han de quedar tovetes) ja que cada microones, com els forns, funcionen diferent. Un cop cuites les deixarem refredar.
- Seguidament, sofregirem, amb oli d'oliva, la ceba tallada ben picadeta. Quan estigui gairebé cuita hi afegirem la carn picada i després el tomàquet, també ben esmicolat.
- Quan hagi estat uns 5 o 6 minuts fent xup-xup a foc lent, hi afegirem sal, pebre i orenga.
- A continuació haurem de buidar les albergínies (sense apagar el foc de la paella) i tallar-ne la carn a trossets. Llavors l'afegirem al sofregit i ho remenarem tot.
- Ja per acabar farcirem les albergínies amb la barreja de la paella i hi afegirem força formatge ratllat. Després les gratinarem al microones (si té grill, sinó només les courem a potència màxima) uns 3 o 4 minuts.

Bon profit!!

4 comentaris:

Montse Palau { entre núvols de cotó } ha dit...

Boníssimes aquestes albergínies!! Rápides i fàcils de fer!! ^^

Sussi Abel ha dit...

Molt bona proposta, ara que comença el fred!
Com a seguidora del teu blog,et faig un regal que podras trobar en el meu blog. Espero que t'agradi: http://aracuina.blogspot.com.es/2012/09/premi-liebster-award.html

Miquel ha dit...

muy buenas de esta manera y como dices añadiendo un poco de arroz como hacia tu madre tambien tiene que estar bueno
bon cap de setmana
peto

Miguel Hinojosa ha dit...

Una sugerencia ideal...buenas y muy sanas !!!
Besos
Miguel
lareposteriademiguel.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...