dissabte, 22 de setembre del 2012

Quiche lleugera de ceba, carbassó i gambes

Feia molt de temps que volia fer una quiche.
La mare d'una amiga meva en feia sovint quan anava a veure-les a casa seva i des de llavors que em feia molta gola fer-ho, però encara no havia tingut ocasió.
Ara bé, com que volia fer-la per sopar i no volia que fos massa pesada, he suprimit la crema de llet per una mica de llet.
Així que avui presento el meu sopar!


Ingredients:

· 1 massa quebrada
· 100g de gambes pelades
· formatge ratllat
· 1/2 got de llet
· 1 carbassó
· 1 ceba
· 3 ous
· oli d'oliva, sal, pebre

Procediment:
- Per començar hem de preescalfar el forn a 180º mentre posem la  massa quebrada en un motlle rodó. Haurem d'estirar-la bé i punxar-la amb una forquilla per a que no pugi massa. Després haurem de coure la massa durant uns 5-10 min.
- Mentre la  massa quebrada es cou, hem de trossejar les verdures, salar-les i fregir-les una mica amb oli d'oliva juntament amb les gambetes.
- Seguidament haurem de batre els tres ous i salpebrar-los. Després hi afegirem el mig got de llet, les verdures i les gambes.
- Un cop retirada la massa del forn, hem de col·locar-hi la mescla feta anteriorment i per sobre hi posarem formatge ratllat en abundància.
- Finalment courem la quiche al forn durant 25min o bé fins que qualli.



Bon profit!!

4 comentaris:

Montse Palau { entre núvols de cotó } ha dit...

Deliciós!! M'encanten les quiche

Fórmules Culinàries ha dit...

A nosaltres també ens encanten les quiches i amb aquest ingredients aquesta ha d'estar boníssima!!
ptns!!

Cristina Perezfe ha dit...

BUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA que bona pinta te això!!!!!!! M'encanta i ni tan sols l'he tastat!

Miguel Hinojosa ha dit...

Buenisimo y los ingredientes combinan a la perfección....tan solo me falta una cervecita y.........cena perfecta!!!!!
Besos
Miguel
lareposteriademiguel.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...