dilluns, 22 d’octubre de 2012

Espirals de pernil dolç i formatge (i sobrassada)

L'actualització d'avui serà una mica "flash" i sobretot, molt visual. Serà un vist i no vist!
Com fer aquestes espirals (i com menjar-se-les! No en va sobrar cap).

Comencem

Ingredients:
· 1 pasta de full
· 1 paquet de pernil dolç
· 1 paquet de lonxes de formatge
· orenga
(pels de sobrassada: només cal 1 pasta de full i una tarrina de sobrassada).

Procediment:
- Per començar hem d'estirar la pasta de full. L'omplirem tota sencera de pernil dolç, a sobre hi posarem formatge i per damunt hi posarem orenga.
- Farem un "rollito" i ho tallarem a rodanxes de la mida d'un dit, aprox.
- Després ho pintem amb ou batut i ho coem al forn a 200ºC (prèviament preescalfat) durant uns 15min aprox.





Bon profit!! ^^

Això va ser, entre d'altres coses, el meu sopar de dissabte! Sento ser tan breu... Però estic molt enfeinada amb els informes de laboratori... Per sort ja acabo divendres! :D

PS: Me'n van sortir 24 de cada tipus

3 comentaris:

a peu coix-pambolixocolata ha dit...

Uiiiiiiiiiiiiiiiiii les faré molt aviat! Quan en Narcìs faci pasta de full, n'hi pisparé

Fórmules Culinàries ha dit...

Una recepta molt senzilleta però molt resultona i molt bona!!
ptns!!i molts ànims amb la feina q ja et queda poc!!

.mOntse.! ha dit...

uOh! Tenen una pintasaaaa!!! Provarem a fer-ho! ^^
Ànims que ja et queda poc! I torna aviat! Què per a qui s'et troba a faltaar!! ^^
Petonets!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...