dilluns, 22 d’octubre del 2012

Espirals de pernil dolç i formatge (i sobrassada)

L'actualització d'avui serà una mica "flash" i sobretot, molt visual. Serà un vist i no vist!
Com fer aquestes espirals (i com menjar-se-les! No en va sobrar cap).

Comencem

Ingredients:
· 1 pasta de full
· 1 paquet de pernil dolç
· 1 paquet de lonxes de formatge
· orenga
(pels de sobrassada: només cal 1 pasta de full i una tarrina de sobrassada).

Procediment:
- Per començar hem d'estirar la pasta de full. L'omplirem tota sencera de pernil dolç, a sobre hi posarem formatge i per damunt hi posarem orenga.
- Farem un "rollito" i ho tallarem a rodanxes de la mida d'un dit, aprox.
- Després ho pintem amb ou batut i ho coem al forn a 200ºC (prèviament preescalfat) durant uns 15min aprox.





Bon profit!! ^^

Això va ser, entre d'altres coses, el meu sopar de dissabte! Sento ser tan breu... Però estic molt enfeinada amb els informes de laboratori... Per sort ja acabo divendres! :D

PS: Me'n van sortir 24 de cada tipus

3 comentaris:

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Uiiiiiiiiiiiiiiiiii les faré molt aviat! Quan en Narcìs faci pasta de full, n'hi pisparé

Fórmules Culinàries ha dit...

Una recepta molt senzilleta però molt resultona i molt bona!!
ptns!!i molts ànims amb la feina q ja et queda poc!!

Montse Palau { entre núvols de cotó } ha dit...

uOh! Tenen una pintasaaaa!!! Provarem a fer-ho! ^^
Ànims que ja et queda poc! I torna aviat! Què per a qui s'et troba a faltaar!! ^^
Petonets!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...