divendres, 15 de juny del 2012

Lluç en pasta de full amb philadelphia

Aquesta recepta és útil per introduir el peix en la dieta ja que no és un aliment que li agradi a tothom, bàsicament perquè té espines.
Com que el peix és imprescindible per una dieta sana i equilibrada, la recepta d'avui intentarà incorporar-lo per a tots aquells que li trobeu pegues. És per això que la solució és usar peix congelat: no té espines i aguanta durant més temps. En resum, no teniu excusa per no fer-la!



Ingredients (per a 2 persones):
- una placa de pasta de full (si és congelada, s'ha de deixar descongelar)
- un pot de philadelphia (també es pot usar Philadelphia finas hierbas, però és més econòmic i més bo emprar philadelphia + orenga)
- 1 pebrot verd
1 tomàquet
- 1 ceba
- 4 rodanxes de lluç congelat de la Sirena (2 rodanxes/persona; en principi no tenen espines, però un dia me'n vaig trobar un parell XD)
- sal, pebre, oli, orenga i julivert

Procediment:
· Per començar hem de descongelar les rodanxes de lluç al microones i preescalfar el forn a 200ºC.
· Tot seguit netegem i tallem les verdures a dauets. Agafem una paella amb força oli i les fregim.
· Salpebrem les rodanxes de lluç i les fregim amb julivert picat i amb el mateix oli de les verdures per a que agafin gustet a verdures.
· Estirem la placa de pasta de full (no cal estendre-la amb el corró) i l'untem amb philadelphia.
· Empolvorem tota la superfície amb orenga, al gust.
· Col·loquem les verdures fregides per sobre i les rodanxes de lluç, és important que quedi ben distribuït, ja que sinó la pasta de full no tancarà, així que hem de procurar de posar les rodanxes com si féssim un quadrat.
· Tanquem la pasta de full i la pintem amb un ou batut (és opcional, farà que quedi més maco i torradet, però si sóc sincera, n'he prescindit sempre).
· Finalment, ja per acabar, fornegem la pasta de full durant uns 20min aproximadament. Sabrem que la pasta de full està cuita ja que la seva superfície esdevindrà "escamosa".


I ja tenim dinar! Visualment pot ser que sembli que omple poc, però menjant-ne només la meitat ja n'hi ha prou per tenir un bon àpat.


Bon profit!

1 comentari:

Montse Palau { entre núvols de cotó } ha dit...

Mira que a mi saps que no m'agrada gens el peix... però això té una pintaaaaa! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...