dijous, 14 de febrer del 2013

Menú de Sant Valentí

He de confessar que en Jordi i jo no tenim per costum celebrar aquest dia, nosaltres som més de Sant Jordi; amb una bonica rosa vermella i un bon llibre (tinc sort que és filòleg, ho tinc fàcil :D). Nosaltres creiem que una relació s'ha de cuidar cada dia, amb petits gestos quotidians i no calen aquests dies per fer el "paripé", omplir-ho tot de color de rosa i cosetes així. Espero no ofendre ningú... Però ens sembla un dia una mica cursi.
Tot i així, fa uns quants dies que molts blogs s'han preparat per aquesta festivitat i han cuinat alguna coseta per celebrar aquest dia que sí que és especial per moltes altres parelles.
I es clar! Veient tants plats originals carregats d'amor em sentia culpable de no fer-li res al meu Jordii! Jo que sempre busco alguna excusa per fer-li coses bones!!
Així que m'he colat al seu pis i li he preparat un dinar que espero que li agradi molt ♥

He preparat un entrant de bombes de patata, una lasanya de carbassó i gambes i de postre un pastís de formatge ^^ És un dels seus preferits :D

6 comentaris:

Mònica Tarradellas ha dit...

Noia, això és un menú romàntic com cal!!! A casa també som de Sant Jordi, però un menú així t'asseguro que faria trontollar les conviccions!!! Felicitats Laia!

Montse Palau { entre núvols de cotó } ha dit...

Guau!! M'has deixat sense paraules!! Quin súper menú! ^^

Mika ha dit...

Muy rico el menú de hoy! Feliz día de San Valentin y un abrazo muy fuerte!

Tapa't de tapes ha dit...

Tot deliciós! Estic convençuda que el jordi va quedar ben content!! I enamorat més encara, és clar... he he.

PastaAcademy ha dit...

Wow! Que menu tan delicioso de San Valentin, la verdad es que las 3 cosas estan increibles. Que rico! Besos desde Pasta Academy!

Pilar ha dit...

Gràcies pel teu comentari... entrar a la cuina també és com entrar en un laboratori, oi??? on fem les nostres transformacions químiques.
Molt bo tot el que fas.
Una abraçada.
*Pilar*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...