dijous, 7 de març del 2013

Magdalenes d'anís

Feia molt de temps que tenia ganes de fer magdalenes i aprofitar la ampolla d'anís que estava agafant pols des que vaig fer per últim cop uns pastissets boníssims de cabell d'àngel.
Així que quan ahir un blog que segueixo va penjar unes magdalenes d'anís vaig saber que jo també havia de fer-les.



Aquesta entrada em fa especial il·lusió ja que és la primera que faig experimentant amb les quantitats. Així que podria anomenar-se "prova 1", ja que ha sét el meu primer experiment ^^
Espero que les proveu ja que els resultats m'han sorprès veritablement :D Han crescut més del que m'esperava. Són molt esponjoses, amb gust a anís i un regustet subtil a llimona ^^
M'he sentit en un paradís quan les he tastades ^^



Ingredients:
  • 250 g de farina
  • 250 g de sucre
  • 1 sobre de llevat
  • 75 ml d'oli
  • 125 ml de llet
  • 50 ml d'anís
  • 1 cullerada d'extracte de llimona (o bé ratlladura de mitja llimona)
Procediment:
  1. Primer de tot hem de preescalfar el forn a 225 ºC.
  2. Per començar amb la recepta, hem de batre els ous amb el sucre i l'extracte de llimona fins que tinguem una mescla homogènia i lleugerament espumosa.
  3. Seguidament hi addicionarem els líquids: oli, llet i anís. Ho mesclarem fins que tot estigui ben integrat.
  4. Després haureu d'addicionar-hi la farina i el llevat prèviament tamisats. Queda una massa perfumada d'anís ben cremosa.
  5. Per acabar s'han de coure les magdalenes al forn. Jo les he tingut 5 min a 225 ºC i després he abaixat la temperatura a 200ºC i ha sét llavors quan m'han pujat moltíssim i se m'han torrat una miqueta. (El meu forn no té una única opció d'escalfor inferior, així que jo he cogut les magdalenes amb l'opció de calor a dalt i abaix).

Bon profit! :D

10 comentaris:

Tapa't de tapes ha dit...

Boníssimes!

Silvia ha dit...

Lindas e deliciosas!
bjs

sandra/ josemaria ha dit...

quina cosa mes bona

Rosita Vargas ha dit...

Me encantan lucen muy bonitas y exquisitas están de lujo,abrazos y abrazos.

VISCalacuina ha dit...

Han de ser boníssimes, les provaré de fer a casa!

Montse Palau { entre núvols de cotó } ha dit...

Tenen una pibta espectacular! M'encanten les madalenes!! mmm...!!!

Montse Riera ha dit...

Tenen un aspecte bonísim ummmm, estàn per menjar ara mateix.

Mònica Tarradellas ha dit...

Les provaré...l'anisset els ha de donar un gust molt especial!!!! Una abraçada!!!!

ANNAFS ha dit...

Han de ser molt bones amb el gustet d' anís!

Javier ha dit...

Qué tendrá el anís que tan buen gusto deja!! Me encantan las magdalenas caseras para una buena merienda

Abrazos

Bon cap de setmana!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...