dimarts, 25 de desembre de 2012

Crema de moniato


Ingredients:
  • 1 ceba
  • 500 g de moniatos
  • mantega, sal, pebre negre
  • 6 "quesitos"
  • 100 ml de crema de llet
Procediment:
  1. Per començar hem de coure els moniatos al forn.
  2. Mentrestant, hem de tallar la ceba a trossos irregulars i coure-la en una paella amb una mica de mantega, sal i pebre.
  3. Quan la ceba i els moniatos estiguin cuits, els introduirem al vas de la batedora, juntament amb la crema de llet i els quesitos i ho batrem bé. Rectificarem la sal, si és necessari. Si queda espès s'hi pot afegir una mica d'aigua.
  4. Per decorar-ho, hem ficat formatge d'untar en una màniga pastissera i hem fet xips de moniato, laminant-ne un i fregint-lo amb oli d'oliva ben calent.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...