dimarts, 25 de desembre de 2012

Torrada amb truita de gambetes i llagostí


Ingredients:
  • ous
  • torrades
  • gambetes (cuites, pelades i picades en trossos petits)
  • llagostins (cuits i pelats)
  • herbes de provença i orenga (a casa són les nostres espècies preferides i les posem a tot arreu XD)
  • oli d'oliva
  • sal i pebre al gust
Procediment:
  1. Per començar vam batre els ous, hi vam afegir sal i també les gambetes. Vam preparar una paella gran i vam fer una truita gran i prima.
  2. Amb uns motlles de galetes vam tallar la truita per fer-la de la mateixa mida que les torrades.
  3. Just damunt de la truita hi vam col·locar el llagostí i un pessic d'espècies al gust.
  4. Seria aconsellable menjar-ho gairebé acabat de fer, ja que calent és més bo i també perquè sinó la torrada s'estova.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...