Avui presento la recepta del sopar d'ahir. És boníssima de fer, però encara més de menjar.
Per tots aquells amants del formatge, aquesta és la vostra recepta. És una delícia.
Ingredients:
· Camembert (amb la seva caixeta i paper que l'embolica)
· Julivert
· Alls
· Oli
Procediment:
- Per començar hem de treure el camembert de la capseta i el paper que l'embolica.
- Seguidament agafem la pasta de full i hi col·loquem el paper que embolicava el camembert al damunt. Tallarem amb un ganivet al voltant del paper per tenir un tros de pasta de full que embolicarà a la perfecció el camembert, quedant en forma de quadrat.
- A continuació posem a sobre de la pasta de full el camembert i, amb cura, el posem a dins de la capseta per a que agafi forma (primer hem de treure el paper). Després, amb una forquilla, hem de punxar tota la superfície.
- Tot seguit, hem de picar dos alls i una mica de julivert. En un bol, ho mesclarem bé amb un rajolí d'oli. Aquesta mescla la posarem per sobre del camembert i deixarem que adquireixi el gust durant uns minuts.
- Passat aquest temps, tancarem amb cura la pasta de full, tapant la superfície del camembert i ho posarem al forn preescalfat entre 5 i 10 minuts.
Bon profit!
4 comentaris:
Quina pintorraaaaaaa!!! M'encantaaaa el formatgeeee!!! Qué bo!!! L'apunto a la meva llista de receptes pendents!!!! ^^
.mOntse.!
tremenda y buena esta idea del Camembert al horno emvuelto en hojaldre.
peto
Laia la verdad es que las fotos transmiten lo rico que debe de estar esta receta....me encanta, con tu permiso me llevo la idea y seguro la pongo en practica.
Besos
Miguel
lareposteriademiguel.com
Qué bueno. No sé si probarlo porque puedo quedarme enganchada.
Publica un comentari a l'entrada