La recepta d'avui, l'he fet tot pensant amb la gastronomia mediterrània de tota la vida de la que en Jordi sempre me'n fa tanta i tanta, i tanta propaganda... Ara bé, és sempre boníssima i l'èxit és assegurat ^^
El plat d'avui és bacallà acompanyat amb una base de patata (blanca, perquè cou millor al forn), ceba i moniato, que és un producte de temporada que ens encanta a tots dos i que quan som a Formentera gairebé mai falta a la taula. És un acompanyament fantàstic.
El plat d'avui és bacallà acompanyat amb una base de patata (blanca, perquè cou millor al forn), ceba i moniato, que és un producte de temporada que ens encanta a tots dos i que quan som a Formentera gairebé mai falta a la taula. És un acompanyament fantàstic.
- 1 moniato
- 2 patates
- oli d'oliva
- formatge de maó
- 4 talls de bacallà al punt de sal
- 1 ceba mitjana
- sal i julivert
Procediment:
- Per començar hem de preparar la base del plat, el llit: hem de posar força oli d'oliva en una paella calenta (a foc mitjà) i coure les patates i els moniatos tallats de forma irregular. Quan estiguin gairebé tous hi afegirem la ceba.
- A continuació, li daurarem el bacallà, sense coure'l massa, ja que s'acabarà de cuinar al forn.
- Finalment, ja per muntar-ho tot, en una safata de forn hi col·loquem la base de ceba, moniato i patata. Al damunt hi posarem el bacallà i, per acabar, ho coronarem amb uns talls de formatge i ho posarem a gratinar.
Bon profit! :D
7 comentaris:
Un plato perfecto, el bacalao me gusta muchisimo, y tu en esta receta lo has bordado te ha quedado fantastico. Mil besicos
Un plato perfecto, el bacalao me gusta muchisimo, y tu en esta receta lo has bordado te ha quedado fantastico. Mil besicos
Uau! Que bo, Laia! Mil gustos en un sol plat. M'agrada!!! petons
mmmm quina pinta més deliciosa!!
He descobert el teu blog a trvés del de la Marina i em quedaré a seguir-te!
Una abraçada!
http://www.lamevaprimeracuina.blogspot.com.es/
Quina proposta més bona! I a mi que em perd el bacallà...
He arribat al teu bloc a travès d'un altre i m'han encantat les teves receptes!! Aquesta, moltíssim. Amb el que m'agrada el bacalla!! Petonets, em quedo per aqui
¿a que hora es la cena en tu casa?...quizá llegue, guardame un poco. Tiene una pinta estupenda. bss Acaramelada
Publica un comentari a l'entrada