Dissabte és l'aniversari de la meva germana Júlia. Com que vénen unes amigues a casa, he pensat que era l'ocasió idònia per fer cupcakes!
Jo no sóc massa de cupcakes, sempre els trobo molt empallegosos. Però aquests els he trobat deliciosos! He de dir que estaven contats per la festa que celebra la Júlia... Però ma mare que és tan golosa com jo XD M'ha convençut per partir-nos-en un! He hagut de resistir-me per no devorar la resta!
Ingredients (per a 12 cupcakes):
- per les magdalenes:
- 120 g de mantega sense sal a Tº ambient
- 180 g de sucre
- 2 ous M
- 230 g de farina
- 2 culleradetes de llevat
- 120 ml de llet
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
- melmelada de maduixa
- per la cobertura
- 250 g de mantega sense sal a Tº ambient
- 250 g de sucre glass
- 3 cullerades ben generoses de melmelada de maduixa
Procediment:
- Per començar hem de preescalfar el forn a 180ºC (o 160ºC si ho fem amb la funció de ventilador) i preparar 12 càpsules de paper. Si no tenim cap safata per fornejar els cupcakes, podem introduir-los dins de flameres metàl·liques.
- A continuació, batem la mantega amb el sucre fins que s'integrin i la mescla s'aclareixi. Afegirem els ous, un a un, i ho mesclarem bé fins que obtinguem una mescla homogènia.
- Addicionarem el llevat i la meitat de la farina, tamisats, i batrem fins que s'incorpori.
- Seguidament, hi afegirem la llet i l'extracte de vainilla. Un cop estigui tot mesclat, acabarem d'agregar-hi la resta de la farina, tamisada.
- Després, repartirem la massa en les càpsules, sense omplir-les més de 2/3.
- Fornejarem 22-25 min o fins que l'escuradents surti net. Ho deixarem refredar 5 min de la safata i llavors sobre una reixeta.
- Per fer la crema de mantega haurem de tamisar el sucre glass i col·locar-lo en un bol juntament amb la mantega i la llet. Primer de tot ho batrem a velocitat baixa un minut (haurem de cobrir la batedora o la cuina quedarà blanca). A continuació batrem almenys 4 min més a velocitat alta fins que la mescla estigui plenament integrada. Llavors hem d'agregar-hi la melmelada de maduixa i ho batrem tot durant 2 min més.
- Quan els cupcakes estiguin ja freds, farem un petit cercle amb un ganivet i extraurem una petita porció de pa de pessic (no els hem de menjar). Farcirem el forat amb una mica de melmelada de maduixa i ho taparem amb la porció que havíem reservat.
- Finalment, decorarem els cupcakes fent servir la màniga pastissera i un tros de maduixa.
15 comentaris:
Que delicia de cupcakes, pena que llego tarde para merendar, guapi! Te envio un besazo para ti y otro para tu hermana, Julia! muaakkk
felicidades a tu hermana :) los cupcakes muy ricos. besoteeeeeeeeeeeeess
Un dia mi hauré de posar amb això dels cupcakes...els de casa estarien encantats. Em quedo per aquí, m'agrada el teu blog. Una abraçada.
Xulíssims!!! I t'han quedat els paperets roses, cosa mooolt difícil!!! Deuen haver triomfat a la festa! Una abraçada!
Ostres, la teva germana ja pot estar contenta amb aquests súper cupcakes!!! quina pintassa!!
Felicitats a la teva germana i a tú els cupcakes, t'han quedat super.
Quina bona pintaaa!!! Segur estàven boníssims! Aiii!! Que la Júlia se'ns fa graaan!!!
Un petonàs! ^^
Tienen super buena pinta! estoy seguro que fueron todo un exito! Te quedaron muy bonitos! Besos
Quina delícia!
Només em falta el café per devorar-ne uns quants!
Petons!
Però que bonics, Laia! I deuen ser molt bons!
Laia, tan quedat unes magdalenes molt maques, a la Júlia li durien agradar molt!!
Petons
Com m'agraden els cupcakes! t'han quedat fantàstics! petons
Hola Laila, una receta estupenda. Muchas gracias
Saludos desde felicidadenlavida
Un abrazo grande;
Francisco M.
Hola guapa t'he nominat als premis Liebster award.
http://hortpollet.blogspot.com.es/2013/05/premi-damics-blocaires.html
Un dia te la copiaré, que te un aspecte molt bó!!Et felicito
Petonets
Publica un comentari a l'entrada