Fa un parell de dies una clienta de ma mare li va comentar que havia trobat una recepta boníssima. Ma mare, que és una fanàtica de la cuina, no va estar-se de preguntar quina era. I aquí la tenim! Una recepta de cupcakes salats de pebrot amb cobertura de tonyina. És una recepta per fer un entrant ben original.
Ingredients (per fer 12 cupcakes):
~Massa:
- 1/2 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1/2 albergínia
- 50 ml d'oli (sense contar l'oli per fregir) [una miqueta menys 1/2 got d'oli]
- un bon polsim de sal per la massa i més sal per fregir
- 240g de farina [1 got ple de farina]
- 2ous
~Cobertura:
- quatre cullerades de maionesa
- dues llaunes de tonyina
Procediment:
· Per començar tallem totes les verdures en dauets, les salem, i les fregim en una paella amb força oli. I ho guardem tot, oli inclòs.
· Preescalfem el forn a 180º.
· En un bol posem els 50ml d'oli i hi afegim, un a un, els ous barrejant constantment.
· Afegim la farina tamisada amb el llevat, també tamisat, i la sal.
· Introduïm les verdures dins la massa i ho mesclem bé.
· Les coem al forn durant 15min aproximadament. Per saber si la massa ha quedat cuita haurem d'introduir-hi un escuradents. Si surt net, ja ho podem treure del forn i deixar-ho refredar.
· Per fer la cobertura, simplement hem de mesclar la tonyina, esmicolada, amb les cullerades de maionesa. Ho haurem de deixar refredar una mica a la nevera per a que tingui més consistència.
· Jo he agafat una màniga pastissera per posar la cobertura per sobre les magdalenes i ho he decorat amb uns dauets de pebrot crus, un polsim de julivert i unes fulles d'enciam.
Bon Profit!
1 comentari:
Aquests també els provaré!!!Una abraçada Laia!!
Publica un comentari a l'entrada