Avui dia 27 és l'aniversari d'en Jordi :)
Com que cau en dimecres i entre setmana és força difícil compaginar-se i organitzar el temps; he decidit posposar el menú-per-llepar-se'n-els-dits per a dissabte... Així que avui només tindrà una bona coqueta senzilla i fàcil.
El pastís i la bufada d'espelmes també serà per dissabte, ja que farem un dinar pet tota la família.
Ingredients:
Bon profit! :D
PS: Com sempre, la meva font d'inspiració prové del blog Kanela y Limón, és magnífic! TOTES les seves receptes m'encanten :D I les seves fotos em semblen magnífiques!
- 1 planxa de pasta de full (preferiblement quadrada)
- una llauna de tonyina
- 2 pebrots vermells
- olives
- mitja ceba
- 1 allet
- mig tomàquet
- 30 ml de vi blanc
- sal i orenga
- llavors de sèsam
Procediment:
- En una paella, hem d'escórrer l'oli de la llauna de la tonyina i la tonyina la reservem per més endavant. Hem de picar la ceba i l'all en trossos ben petits i els courem a foc lent per a que es coguin però no es daurin.
- Seguidament hi addicionarem el pebrot tallat de forma irregular (ni trossos molt grossos ni molt petits). Després d'uns 3 - 4 min. de cocció, hi afegirem el tomàquet, tallat en daus.
- Llavors hi addicionarem la sal i l'orenga. Ho remenarem bé per a que s'integri tot i quan el pebrot ja estigui gairebé cuit hi afegirem la tonyina i les olives tallades en làmines. Ho remourem tot i hi agregarem el vi blanc. Ho courem durant un parell de minuts més i ho deixarem refredar.
- A continuació, estendrem la planxa de pasta de full. Visualment haurem de separar el rectangle en dues meitats. En una hi posarem el farcit i l'altra ens servirà per cobrir-lo. En aquesta hi farem uns talls paral·lels, la pintarem amb ou batut i la decorarem amb llavors de sèsam.
- Per acabar ho courem a 200ºC fins que estigui daurat.
Bon profit! :D
PS: Com sempre, la meva font d'inspiració prové del blog Kanela y Limón, és magnífic! TOTES les seves receptes m'encanten :D I les seves fotos em semblen magnífiques!
4 comentaris:
Muito interessante numa versão com sal!
Gostei muito!
bjs
Apa que bo, Laia! Un strudel salat... i molt ben acabat. Boníssim
Aleee!! dncs aixo x ser només un pimpam no esta gens malament...no em vull imaginar el q li faràs x dissabte...jeje!
ptns!!
Una pinta fantàstica com sempre!!! Ah I felicitaaats a en Jordi!! ^^
Esperarem veure el magnífic menú i el pastís! ^^
Petonets!
Publica un comentari a l'entrada