Finalment penjo amb bastant retard la sessió fotogràfica del pastís Sacher.
Dissabte, per celebrar Sant Joan, teníem invitats a casa i ma mare em va demanar que fes un altre pastís deliciós. Van tastar les sobres del de divendres i se'n van enamorar.
El que feia el pastís perfecte era l'almívar. Així la massa era menys empallegosa i omplia menys, això tenia una pega! Era impossible deixar-lo de menjar! Hahahah
El pastís que penjo aquí no està fet amb melmelada d'albercoc ja que l'havia gastada pel pastís de divendres, només tenia melmelada de maduixa. Sincerament, no sabria quin dels dos pastissos em va agradar més, així que ja experimentareu a casa! :D
A punt d'afegir les clares al punt de neu. És molt important no batre-ho després. Així que agafem una espàtula i ho mesclem d'abaix a munt. |
Un cop està tot mesclat podem apreciar com ha canviat d'un color xocolata fosc a un color més claret. També s'hi veu un canvi en la textura, molt més cremós. |
Ho posem en un motlle untat amb mantega per desmotllar-ho millor. Si és un motlle de silicona no és necessari, però jo ho faig igualment. |
Acabat de sortir del forn i després de refredar en una reixa, queda així. Ara toca tallar-lo amb cura. |
Cobrim amb generositat una de les dues cares amb melmelada, després ho haurem de tapar. |
Bullim la nata. Apaguem el foc i hi aboquem les trossos de xocolata fondant al 70%. |
Un cop ha quedat tot integrat, hi introduïm la mantega a dauets per facilitar que es mescli tot millor. |
El decorem amb una mica de préssec en almívar, el que havia sobrat. No deixeu mai que decori la vostra mare o quedarà així, hahaha. "Tot s'ha d'aprofitar" |
2 comentaris:
mmmm! Quina super pinta que té!!! Segur que estava boníssiiiim!!!! :P
En ser a Formentera t'importaria tornar-lo a fer?
En tinc gola...
Publica un comentari a l'entrada